Planeta zvířat Internetový Inzert Nabídka práce
Český Inzert
Český Inzert č. 11 / 2011
24.5.2013
zaměstnání
670
nabídka

! Práce doma, pro zájemce z celé ČR 100 různých nabídek výdělků pro Váš volný čas (brigádně, přivýdělek, práce doma) - kompletace předmětů, práce na PC, rozesílání letáků a jiné. Bližší informace na webu nebo informace zašleme poštou za nadeps. a ofrank. obálku: IN-CENTRE, Pošt. schr.214, Ústí n. L. 1, 400 01 www.in-centre.info E-mail: bulletin@email.cz.

HLEDÁM PRACOVNICI. Čistotnou paní do kuchyně, v rodinné, menší restauraci v SRN. Nástup ihned, do Vánoc 2011 (brigáda). Ev. část. znalosti vaření, nejlépe paní v domácnosti ve středních letech nebo i důchodkyně. Ubytování a strava samozřejmostí. Vše ostatní na telefonu: 00497 413 487 639 nebo mobil: 00491 715 412 884 (hovořím česky)..
Hledáme dívky!
Hledáme nové tváře Noční klub v Brně hledá ženy a dívky od 18 do 35 let, jako společnice na noční i denní provoz, možnost i brigádně nebo jen o víkendech, stálá klientela zajištěna, náborový příspěvek, výplata peněz každý den, nadstandardní výdělky až 80 tisíc měsíčně, ubytování zajištěno zdarma. E-mail: bellabrno@gmail.com Tel.: 773 084 589.
Mám svůj příjem
Jsem Na mateřské a vydělávám Jsem na mateřské dovolené a přesto vydělávám... Mám miminko, starám se o rodinu a pracovní dobu si tomu přizpůsobuji. Společnost, pro kterou pracuji mi dala příležitost přivýdělku a možnost zajistit se i do budoucnosti rentou. Pokud budete chtít, mohu vám pomoci změnit spolu Vaši budoucnost... E-mail: inzerce@zdravi-okg.cz.
KAŽDÁ KORUNA
každá koruna dobráá Peníze - peníze- každá koruna dobrá - více na - E-mail: win-life@atlas.cz.

Plnění propisek, obálek z domu. Kompletace propisek, obálek. Info za sms (město+PSČ). Tel.: 777 400 078.

Pohodlná práce z vašeho domu! Nabízím přivýdělek s firmou Dedra jedná se o ekologickou drogérii, modní doplnky do domácností, oběvy a spoustu dalších výrobků. Vše je zcela zdarma slevy 10-25%. Nic za to nedáte když to vyzkoušíte jen si přivyděláte nějaké korunky navic. Pro více info si pište. E-mail: lenasom@seznam.cz.

Praca cez Pc
Praca z domu Chcete si zvyšiť mesačny prijem?Ak ste zodpovedny a mate pripojenie na internet, ponukam Vám jednoduchu prácu z pohodlia Vašho domova. VyškaVašho zárobku zavisí od Vašej aktivity. Ponuka platí pre celé čechy a Slovensko. Cena 3 000 Kč. E-mail: radka990@gmail.com.

Práce z domova hledáte vhodnou možnost výdělku? máme pro vás mnoho nabídek. jedná se o manuální a administrativní práce doma! nabídky zdarma za nad. ofr. obálku. E-mail: AnetaL@seznam.cz.

Práci (se služebním bytem zdarma!) pro elektrikáře - údržbáře objektu v Praze 9 v Hrdlořezích. Hledám spolehlivého a šikovného člověka. Tel.: 608 206 953.

Přijímáme dívky
pro noční klub v Brně Night club v Brně hledá dívky, které chtějí vydělávat peníze v pohodě a zábavou. Jsme zavedený klub se stálou klientelou. Přijď se k nám třeba jen nezávazně podívat. Cestu ti proplatíme. Možnost ubytování zdarma, bazén, wifi. Dobrý kolektiv. Nezkušeným rádi poradíme. Neboj se a zavolej nebo napiš. E-mail: velvetinfo@seznam.cz Tel.: 773 201 402.

Vydělávejte z domova na INTERNETU. Právě začínáme v ČR. Chcete již zítra vydělávat? Skvělá příležitost pro podnikavé. Pracujete na PC z domu. Okamžité odměňování. Jedinečná nabídka. Více na: http://zdenapostolka. webnode. cz/o-nas/, můj e-mail: pohorskazdenka@seznam. cz.

VÝDĚLEK
VÝDĚLEK NA INTERNETU! 4 hodiny týdně za 8.000 Kč. Pro zájemce 18-60 let. Nutný pohovor v PRAZE, rezervujte na Tel.: 724 448 409.
poptávka

Hledám práci - nejlépe pomocná síla do kuchyně - na Praze 8 Karlín, Palmovka. Požaduji plat každý den po práci. Nabídněte. Tel.: 606 467 727 , volání nutno zkoušet..

Hledám práci nejlépe na Praze 8 - v kuchyni - k bílému nádobí, plat prosím ještě ten den po práci, zkušenosti mám! Nabídněte. Tel.: 606 467 727 , volání nutno zkoušet..

Vaše Zaměstnejte mne jako svoji "pravou ruku" ve své firmě, naoplátku Vám pomohu, mj. i pomocí esoteriky, v rozvoji v kterékoli oblasti Vašeho života. SŠ/36, JM kraj www.dotekyenergie.estrank.

podnikání
700
nabídka
VÝDĚLEK-INTERNE
VÝDĚLEK NA INTERNETU - 4 hodiny týdně = 8.000 Kč. Pro zájemce 18-60 let, nutný pohovor v Praze - rezervace na uvedeném telefonu. Tel.: 724 448 409.
VZDĚLÁVÁNÍ
vyučování
720
nabídka

Doučování Angličtiny (ČJ) zš, sš Nabízím doučování angličtiny pro zš, sš. Možno i český jazyk. Jsem na MD, výuka ve Šlapanicích u Brna. V ceně zahrnut materiál. Výuka bude probíhat podle materiálu jaký probírá (žák, žákyně) ve škole. Cena 100 Kč. E-mail: macholdova.hana@centrum.c.

Stěhování extra levně

Katalog stěhovacích firem

Nízká investice, garantovaná a rychlá návratnost...

Extra levné zboží

Postupy | Smluvní podmínky | Pravidla inzerce | Ceník | Reklama | Kontakt | Partneři serveru | Mapa serveru

© 2004,2013 INZERTSPOJ, spol. s r.o. & RISS COMPANY s.r.o.

ČESKÝ INZERT - bezplatná inzerce z celé ČR
Vytvořeno ve spolupráci s největším bezplatným inzertním portálem realit RCREAL, časopisem o zvířatech PLANETA ZVÍŘAT,
stěhováním se zárukou EXTRA STĚHOVÁNÍ, časopisem luxusního životního stylu RENÈE MADAM, serverem EXTRA INZERCE
a inzertními servery EXTRA AUTA, EXTRA MOTORKY, EXTRA REALITY.