Planeta zvířat Internetový Inzert Nabídka práce
Český Inzert
Český Inzert č. 10 / 2011

Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE
VZDĚLÁVÁNÍ
vyučování
720
nabídka

: -0 Konverzace AJ s rodilou mluvčí Nabízím doučování anglické konverzace přátelským způsobem v Praze: individuální, firemní, či online výuku, intenzivní jazykové kurzy před pracovním pohovorem nebo pobytem v zahraničí, klasické doučování angličtiny pro děti, školáky, studenty aj.

Doučování středoškolské matematiky. Do 10km od Plzně-Koterova 150,-Kč/h (pro vzdálenější žáky (do 40km) úhrada benzínu nutná). Tradice učitelské rodiny. E-mailová adresa lze použít i jako Jabber. Cena 150 Kč.

Výuka práce s PC Nabízím výuku práce s počítačem (práce s textem, tabulkami, tvorba prezentací, komunikace po internetu, ukládání fotek atd.) - vhodné pro úplné začátečníky, seniory či v případech, kdy potřebujete jednorázově pomoci s konkrétním úkolem. Zkušenosti s výukou mám, trpělivý a vstřícný přístup. České Bud Cena 250 Kč.

odborná a naučná lit.
760
nabídka

Primareferat diplomky, bakalářky Vypracujeme pro Vás podklady seminární práce, semestrální práce, závěrečné bakalářská práce, diplomové práce, MBA práce nebo rešerše a PR články. Pomůžeme Vám i s Vašimi referáty a čtenářskými deníky - píšeme na míru a dle Vašich požadavků, odborně, rychle a s garancí.

SEZNÁMENÍ
on - ona hledají
800
nabídka

Muž 36 let hledá sympatickou dívku do 28 let, k občasným schůzkám. Zdraví a diskrétnost. Máš zájem - napiš SMS. HK, NA, RK.

Nová Leona-HK Ahoj, jsem neustále krásně nažhavená brunetka Leona. Je mi 26 let, mám prsa č. 2, vážím 54 kg a mám krásně dlouhé nohy, měřím 170 cm. Ve svém příjemném, čistém a útulném bytečku Ti nabídnu příjemné erotické hrátky např. orálek klasiku, 69, spoustu krásně mokrých orgasmů atd. vše na domluvě

Seznamka pro GAYE, pro LESBIČKY!!! POKER KLUB LIBÍN. Více info. na uvedeném telefonu.
PRO NEZADANÉ!

Seznamka pro nezadané, pro osamělé a smutné, ... spojené s DISCO, se zábavou, příjemné rozptýlení, ... NEVÁHEJ! Více info. na uvedeném telefonu.

diskrétní harmonie
820
nabídka
DOMINA JE ZPĚT!
A je tu opět nový nábor otroků v privátě nedaleko Hradce Králové - velmi atraktivní a přitažlivou DOMINOU. BDSM, foot fetiš, mučírna, vyholování, pánský anál a jiné i velmi netradiční praktiky samozřejmostí. PŘIJMEME DALŠÍ DÍVKY NA STŘÍDÁNÍ!
Blondýnka v HK Příjemná blondýnka nabízí erotické služby v diskrétním soukromí, 15-21hod.
STRIPTÉRKA!!!
Dokonalá striptérka Ti ve svém soukromí předvede to, co doma rozhodně NEUVIDÍŠ! Dále také autoerotika, kontaktní strip a také možnost strip vystoupení PRO OSLAVENCE! Královéhradecko.

Jsi perverzni Zavolej mi, pověz mi o tom a udelej se semnou? (50kc/min vc. dph starsi 18let)

Madam Katka nemas odvahu nebo cas zajit do zadneho studia presto potřebujes svoji lekci? Pak vytoc me cislo jsem tu 24h vkuse (50kc. vc dph starsi 18let)

SWINGERS PARTY
Nabízíme prostory pro organizování SWINGERS PARTY. Poker klub LIBÍN.
AKTUÁLNĚ!
OTROCI POZOR! V naprostém soukromí nedaleko Hradce Králové nabízí zkušená domina výcvik otroků a totální vytržení z reality! Doba výcviku: až 24 HODIN! Ubytování a strava pro otroky zajištěna. PŘIJMEME DÍVKY NA STŘÍDÁNÍ!
OSTATNÍ
zdravotní pomůcky
840
nabídka
- N O H Y -

Máte potíže s nepříjemným zápachem vašich nohou? Známe řešení a víme o produktu, který 100% pomůže i VÁM! Více info. na uvedeném telefonu.

- ALOE VERA -

Pleťová a tělová kosmetika z výtažků ALOE VERA. Nabízíme zdarma konzultace! Co se týká výrobků - máme bezkonkurenční ceny v ČR. Královéhradecko.

PORADNA PRO ALERGIE. Máte potíže s tlakem, cukrovkou, lupénkou, také ekzémem i atopickým? Rádi vám zcela zdarma poradíme, jak tyto nepříjemnosti dostat pod kontrolu. Královéhradecko.

Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE

Stěhování extra levně

Katalog stěhovacích firem

Podnikejte úspěšně a bez rizika...

Extra levné zboží

Postupy | Smluvní podmínky | Pravidla inzerce | Ceník | Reklama | Kontakt | Partneři serveru | Mapa serveru

© 2004,2013 INZERTSPOJ, spol. s r.o. & RISS COMPANY s.r.o.

ČESKÝ INZERT - bezplatná inzerce z celé ČR
Vytvořeno ve spolupráci s největším bezplatným inzertním portálem realit RCREAL, časopisem o zvířatech PLANETA ZVÍŘAT,
stěhováním se zárukou EXTRA STĚHOVÁNÍ, časopisem luxusního životního stylu RENÈE MADAM, serverem EXTRA INZERCE
a inzertními servery EXTRA AUTA, EXTRA MOTORKY, EXTRA REALITY.