Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE
Nezávislý výživový poradce MÁTE 10 HODIN ČASU TÝDNĚ? ZAJÍMÁ VÁS ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL? Do poradenského centra hledáme 3 aktivní lidi se zájmem o obor kondice, zdraví a péče o vzhled. Kompletní zaškolení, know-how, profesní růst, flexibilní pracovní doba, vysoké finanční ohodnocení v závislosti na časové dispozici.
Pomoc z dluhů Dostali jste se do bludného kruhu splátek a nevíte kudy kam. Pomůžeme vám! Převezmeme správu vašich pohledávek, zajistíme menší splátky, ochráníme vás před vymahači a exekutory, to vše bez ručitele, zástavy, dokládání příjmů. Právní servis samozřejmostí, žádné poplatky předem.
: -0 Konverzace AJ s rodilou mluvčí Nabízím doučování anglické konverzace přátelským způsobem v Praze: individuální, firemní, či online výuku, intenzivní jazykové kurzy před pracovním pohovorem nebo pobytem v zahraničí, klasické doučování angličtiny pro děti, školáky, studenty aj.
Doučování středoškolské matematiky. Do 10km od Plzně-Koterova 150,-Kč/h (pro vzdálenější žáky (do 40km) úhrada benzínu nutná). Tradice učitelské rodiny. E-mailová adresa lze použít i jako Jabber. Cena 150 Kč.
Výuka práce s PC Nabízím výuku práce s počítačem (práce s textem, tabulkami, tvorba prezentací, komunikace po internetu, ukládání fotek atd.) - vhodné pro úplné začátečníky, seniory či v případech, kdy potřebujete jednorázově pomoci s konkrétním úkolem. Zkušenosti s výukou mám, trpělivý a vstřícný přístup. České Bud Cena 250 Kč.
Primareferat diplomky, bakalářky Vypracujeme pro Vás podklady seminární práce, semestrální práce, závěrečné bakalářská práce, diplomové práce, MBA práce nebo rešerše a PR články. Pomůžeme Vám i s Vašimi referáty a čtenářskými deníky - píšeme na míru a dle Vašich požadavků, odborně, rychle a s garancí.
Muž 36 let hledá sympatickou dívku do 28 let, k občasným schůzkám. Zdraví a diskrétnost. Máš zájem - napiš SMS. HK, NA, RK.
Nová Leona-HK Ahoj, jsem neustále krásně nažhavená brunetka Leona. Je mi 26 let, mám prsa č. 2, vážím 54 kg a mám krásně dlouhé nohy, měřím 170 cm. Ve svém příjemném, čistém a útulném bytečku Ti nabídnu příjemné erotické hrátky např. orálek klasiku, 69, spoustu krásně mokrých orgasmů atd. vše na domluvě
Seznamka pro nezadané, pro osamělé a smutné, ... spojené s DISCO, se zábavou, příjemné rozptýlení, ... NEVÁHEJ! Více info. na uvedeném telefonu.
Jsi perverzni Zavolej mi, pověz mi o tom a udelej se semnou? (50kc/min vc. dph starsi 18let)
Madam Katka nemas odvahu nebo cas zajit do zadneho studia presto potřebujes svoji lekci? Pak vytoc me cislo jsem tu 24h vkuse (50kc. vc dph starsi 18let)
Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE